Wednesday, February 22, 2017

Marry Your Daughter - Brian McKnight [Not Angka]

Yuhuuu another request for wedding song: NOT PIANO MARRY YOUR DAUGHTER by Brian McKnight. Dulu saya sempat ngefans banget sama lagu ini, terutama dengan liriknya yang sangat puitis dan romantis. Kapan lagi loh, si pria menyanyikan lagu yang intinya meminta ijin pada sang ayah agar dapat menikahi putrinya tercinta. Keren banget deh. Yuk langsung aja yang mau melamar sang pacar, siap2 mainkan lagu Marry Your Daughter piano untuk calon mertua. Semoga dapet restu yah.. hihihi..

1. Easy Version
music sheet marry your daughter
Music Sheet Marry Your Daughter


2. Original Key (B major)
not angka marry your daughter
Not Angka Marry Your Daughter

Masih banyak lagi loh Not Angka lagu barat lainnya, misalnya How Far I'll Go - Ost MoanaAll About That Bass - Meghan TrainorSing Me To Sleep - Alan Walker, dan lainnya. Kalau menurut kalian blog ini bermanfaat, boleh tinggalkan jejak yah:
1. Subscribekan email kalian di paling bawah
2. Like Facebook Fan Page kami
3. Kasih +1 di Google Plus
4. Share di sosmed kalian.

Thanks


3 comments:

  1. gan... tolong tambahin lagu surat cinta untuk starla dong🙏 soalnya lagi nge hits dan nge hot s nih 👍 thx

    ReplyDelete
  2. For you - moon lovers ost dong thankyouu! :D

    ReplyDelete
  3. Step into considered one of our 4 exclusive VIP gaming areas tailored to those seeking to cash on|put cash into} their gaming experience with bigger jackpots. These gamers consider that if you can stop the reels fast enough, find a way to|you presumably can} control the end result} of your spin and resolve what mixture might be displayed on the display screen. The listing of legal casinos varies from one nation to a different 카지노 게임 or minimal of} one|to 1} state to a different, as it's the case in the United States. What is on the market in Michigan online won't be out there to play from California online – and the legal NJ casino sites are all different from the ones in Pennsylvania.

    ReplyDelete